A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NB I: egy év légióskodás után visszatért a Budapest Honvéd középpályása

A fővárosi együttestől 2017 nyarán távozó Hidi Patrik egy éves spanyolországi kitérő után ismét a Honvédot erősíti.
A csütörtöki délelőtt folyamán jelentette be hivatalos oldalán a Budapest Honvéd FC, hogy szerződtette korábbi játékosát, Hidi Patrikot. A középpályással augusztus 15-én bontott szerződést előző csapata, a spanyol másodosztályban szereplő Real Oviedo, ami után a futballista a kispestiekkel készült, így nem meglepő visszatérése. 

A 26 esztendős játékosa az elmúlt szezonban összesen 14 mérkőzésen szerepelt együttesében, melyeken egy gólpasszt osztott ki.
Mi több okból sem igazolunk labdarúgókat rövid távra, hiszen mindig a csapat hosszú távú építkezésére gondolunk. Viszont Patrik a mi neveltünk, és az itt töltendő időszak alatt is hozzá tud járulni együttesünk sikeréhez. Ráadásul ő az egyike azoknak a játékosoknak, akit nálunk mindenki szeret. - mondta a szerződéskötés után George F. Hamingway, a klub tulajdonosa.
Hidi Patrik 2019. június 20-ig írt alá a Honvédnál, ámde a klub kijelentette, hogyha a középpályásért megfelelő ajánlat érkezik a téli átigazolási időszakban, akkor nem állnak a távozása útjában. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések