A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy évet ült fegyházban Magyar Péter fontos háttérembere


A Metropol információi szerint egy piramisjátékot üzemeltetett S. Mária, négy évet ült a legsúlyosabb büntetésvégrehajtási intézményben, fegyházban.

A Metropol arról írt hétfőn, hogy S. Mária – aki feltűnt Magyar Péter, a Talpra Magyarok! mozgalom vezetője, a Tisztelet és Szabadság Párt alelnöke mellett, és a lap szerint Magyar fontos pénzügyi háttérembere, Magyar Péter élettársának édeasanyja –, egy a lap birtokába került jogerős ítélet indoklása szerint

bűnszervezetben követett el folytatólagos csalássorozatot és magánokirat-hamisítást éveken keresztül. S. Mária a bűnszervezet fontos tagjaként kapott 4 éves fegyházbüntetést.”
Magyar háttérembere tehát súlyos büntetést kapott, ezt jól mutatja az is, hogy az ítéletben kizárták a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét, valamint büntetését a legsúlyosabb végrehajtási fokozatnak megfelelő fegyházban kellett letöltenie (lenti kép). 

A Talpra Magyarok sajtóirodáját a Mandiner is megkereste, megkérdeztük, hogy tudnak-e a cikkről és mit szólnak hozzá. Illetve, hogy milyen szerepet tölt be S. Mária a Talpra Magyarok közösségénél (és a Tisza Pártnál), valamint tudtak-e az ítéletről. Amint kapunk válaszokat, azokkal frissítjük a cikket. A portál ugyanis azt írta, S. Mária gazdasági ügyekre is ráláthat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések