A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó Péter: Akkor nézzük meg vágatlanul is a 444 interjút és ne legyünk naívak

Két, a Külgazdasági és Külügyminisztériumból származó titkos levelezést is meglobogtatott a 444 egyszerű újságírója Szijjártó Péter külügyminiszternek, aki azzal a magától értetődő kérdéssel reagált, hogy akkor a Soros-blog most melyik titkosszolgálattal is áll kapcsolatban.

Nem is igazán érthető, hogyan és milyen kimenetellel képzelték el a 444-nél ezt a szituációt, a lényegi kérdés ugyanis mostantól a homlokára égett minden Soros zsoldjában álló szerkesztőségi tagnak.

Elvégeztem a forrásellenőrzést, elvégeztük a forrásellenőrzést – ezt többször is idegesen hangsúlyozza a 444 újságírója, aki védett levelek tartalmával akarta sarokba szorítani Szijjártó Pétert. Teljesen lényegtelen, hogyan is jött le a beszélgetés a 444-en, mert a külgazdasági és külügyminiszter az egész kínos interjút feltette a Facebook-oldalára,

amelynek nézése közben tényleg csak az jár az ember fejében, hogy ez a 444-es tényleg ennyire hülye?

Az eset nemzetbiztonsági következményeire még csak utalni sem akarok, hiszen arról a 444 úgysem fog értesülni, de azt az azóta is megválaszolatlan kérdést azért fenntarjuk itt is: Melyik titkosszolgálat szerez és szivárogtat a 444-en keresztül titkos külügyminisztériumi levelezéseket? És hogy miért jó az a 444-nek, ami Magyarországnak, a nemzetbiztonságnak árthat?

És megkezdjük a számolást is. Tehát egy napja nem tudjuk…


Akkor nézzük meg vágatlanul is a 444 interjút és ne legyünk naivak, ha egy kormány szuverén, akkor azt minden irányból támadják. Ebben csak egy dolog állandó, a balliberális média mindig választási kampányban támad a legjobban és a leggátlástalanabb eszközökkel. Nekünk nemzeti érdekeink vannak, nekik megrendelőik (a kérdés vajon vannak-e köztük titkosszolgálatok?)

Posted by Szijjártó Péter on Thursday, May 16, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések