A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borsodnádasdi gyilkosság: megtörte a csendet a férfi, akit Csenge megölésével vádolnak

Fegyházbüntetést kért az ügyész B. Rolandra, akit azzal vádolnak, hogy két évvel ezelőtt ájulásig verte a 17 éves borsodnádasdi Csengét, majd egy aknába dobta. A férfi sokáig tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz, ám most megtörte a csendet - írja a 24.hu.

Hétfőn a perbeszédekkel folytatódott a Miskolci Törvényszéken annak B. Roland pere a borsodnádasdi gyilkossággal kapcsolatban. Mint arról korábban beszámoltunk, a vádirat szerint a férfi 2017 szeptember elején találkozott a 17 éves Csengével, akivel baráti volt a viszonya. Együtt italoztak, beszélgettek, majd valamilyen oknál fogva vitába keveredtek egymással. Ezt követően Roland úgy megverte a lányt, hogy az eszméletét vesztette.

A vádirat azt is részletezi, hogy a férfi levetkőztette Csengét, majd elvonszolta egy esővíz elvezető csatornaárok mellé, ahol fejjel lefelé beledobta a 216 cm mélységű vízgyűjtő aknába. Végül az áldozat az ott álló vízbe fulladt bele.

"Nem tudtam, hogy még élt Csenge, amikor az aknába dobtam" - hangzott el az utolsó szó jogán B. Roland szájából. A férfi hozzátette: nagyon megbánta a történteket.

A fiú még a lány holttestének megtalálása előtt bevallotta a rendőröknek, hogy Csenge vele volt az ominózus estén, ám ezt követően végig tagadta bűnösségét. Ezzel a mondattal azonban most részben beismerte a gyilkosságot.

A bíróság március 3-án hirdet ítéletet az ügyben.

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések