A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zúg a hangszórókból a "mocskos Fidesz!" - Magyar és a prolik ismét lázadnak


Ma 18 órára a Belügyminisztérium elé hívta követőit Magyar Péter.

Testőrökkel érkezett a bohóc, aki azt üzente Orbán Viktornak, hogy nem a Valton Security-val a háta mögött kell ünnepelni...

A szokásos kamu magyarkodás is megvolt, kiosztottak néhány magyar zászlót a komcsiknak.

Lukácsi Katalin néhány méterre a tüntetéstől gyűjt ajánlásokat Juhász Péter belvárosi polgármesterjelölti indulásához egy standnál.

Néhány százan gyűltek össze a forradalmárok:


Nagy Ervin: Árad a TISZA!

Poloska nagy barátja, Nagy Ervin azt kérte a tüntetőktől, hogy együtt énekeljék el a Szózatot...

Nagy Ervin: „Sosem gondoltam volna, hogy ennyi elvbarátommal fogom ünnepelni ezt a napot”

„Azért állok Magyar Péter mellett, mert március 15-én azt ígérte az emebereknek, hogy addig tüntetünk, amíg minden egyes ügynek nem lesz megoldása” – folytatta.

Elsőként még Nagy Ervin beszél a színpadon a Szózat után, és azzal kezdi - utalva Magyar Péter pártjára, a Tisztelet és Szabadság Pártra, vagyis a TISZA-ra –, hogy a tömeg méretére utalva megjegyzi: Árad a TISZA!


Magyar Péter boldog névnapot kívánt Nagy Ervinnek.

Poloska már a színpadon van...


Hazudik a kormány Magyar szerint


Családbarátnak, gyerekvédőnek, vidékbarátnak és békepártinak hazudja magát a kormány – mondja Magyar. Hozzátette: A kormány tagjai mai napig nem kértek bocsánatot a bicskei áldozatoktól.

„Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon” - mondja Poloska.

"Hallja-e miniszter úr és miniszterelnök úr!" – szólította meg Pintér Sándort és Orbán Viktort Magyar, aki ultimátumot adott nekik: kérjenek bocsánatot végre a bicskei gyermekotthon áldozataitól, vagy mondjanak le a felelősökkel és az ügyet eltussolókkal együtt.

Lemondatná Pintér Sándort a poloska

Ma a gyermekvédelem és a rendőrség nem végzi, vagy nem tudja elvégezni a munkáját. Ezeken a területeken lépni kell, nem holnap, hanem ma, miniszter úr!” - kiabálta.

Magyar szerint könyvek becsomagolása helyett érdemi lépésekre lenne szükség, képzett, ilyen bejelentésekre azonnal intézkedő, felkészíttet rendőrségi egységeket kellene felállítani azonnal.

"Nem értük utol Ausztriát, egyelőre előzzük vissza Romániát!"

"Nem értük utol Ausztriát, egyelőre előzzük vissza Romániát!"– adott tanácsot Magyar Péter a kormánynak, aki szerint 20 éve vagyunk tagja az Európai Uniónak és annyi pénzt kaptunk onnan, hogy ha húszezresekben egymásra raknánk, elérne a Holdig.

Ha jó a rendszer, és minden esetre fény derül, akkor a gyerekeket szexuálisan kihasználni akaró felnőttek kétszer is átgondolják, hogy a gyerekekhez nyúljanak - folytatta Magyar.

A miniszterelnök 2017-ben azt mondta, hogy hamarosan utolérjük Ausztriát. Ez nem sikerült, csak egy dologban jött össze szerinte. Az emberkereskedelem áldozatainak számában Magyarország az élen jár - mondta Magyar.

Azt javasolta a miniszterelnöknek, hogy előbb Romániát próbáljuk utolérni életszínvonalban, és először a kórházakban legyen szappan, vécépapír és tisztitószer. 

Tavaszi szél TISZA-t áraszt!

Tavaszi szél TISZA-t áraszt! - utalt saját pártjának növekvő támogatására Magyar a beszéde vége felé.


"Már lőtávolban van a Fidesz"


Már alig van különbség a nemrég alapított TISZA párt és a 36 éves Fidesz között, ez már csak 3 százalék, ami "már lőtávol" – állapította meg a poloska.

Ott van a demonstrálók közt Donáth Anna is

A Momentum elnöke, Donáth Anna is a tömegben van – jelentette a hvg.hu helyszíni tudósítója. 

Remegjenek a Karmelita ablakai!"

Legyen május 5-én Debrecenben, majd június 8-án Budapesten akkora tüntetés, hogy abba "beleremegjenek Budapesten a Karmelita ablakai is" – kérte Magyar Péter, hozzátéve: aztán június 9-én pedig a TISZA olyan eredményt fog elérni, hogy az "ha a Holdról nem is, de a Karmelitából biztoisan látszani fog".


„Mocskos Fidesz”

 
„Orbán takarodj”, „Mocskos Fidesz” – skandálja a tömeg, miközben a Nádor utcáról a Mérleg utcába kanyarodnak, hogy körbe vigyék a kék vonalat a Belügyminisztérium épülete körül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések