A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megtalálhatták az Óbudán eltűnt „tai chis” férfi holttestét

Megtalálhatták annak a januárban eltűnt férfinek a holttestét, aki a II. kerületi lakásából indult a budai erdőkbe thai chizni – írja az Index több, egymástól független forrásból értesülve.

Azt írják, információjuk szerint Budapesten találtak rá, de egyelőre a rendőrség nem erősítette meg ezeket a híreket.. Az biztos, hogy a rendőrség honlapján már nincs az eltűntként keresett személyek között. Amint a rendőrség további információt ad az eltűnt férfi ügyéről, frissítjük a cikkünket.

Rejtélyes dolog derült ki a budai hegyekben eltűnt férfiről

Többen azt gyanították, baja eshetett. Az Index az ügyben kutakodni kezdett, és különös dolgokat derítettek ki, miután több emberrel is beszéltek az eltűnt férfi annak ismerősei, barátai közül. Barátai Facebook-csoportot is létrehoztak, s egy felhívást is közzétettek a közösségi-oldalon.

A lap kiderítette, hogy nem csak a rendőrség keresi eltűnés miatt, hanem egy magánnyomozó is, akit a férfi legjobb barátja bérelt fel. Kiderült, hogy

Az eltűnt ember barátai, ismerősei több százmillió forintját kezelte

Barátai annyit mondtak, hogy a férfi pénzügyi szolgáltatással foglalkozott, afféle privát vagyonkezelő volt. Alap szerint volt, aki pár milliót, volt, aki több tízmillió forintot bízott rá, de van tehetős barátja, aki százmilliót adott neki, hogy forgassa a pénzt. összesen legalább 30 emberről van szó, csak a baráti köréből. Többen feljelentést is tettek ellene. Az ügyről itt olvashat bővebben!

További hírek: 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések