A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Karácsony Gergely a szexbotrányba keveredett Osváth Zsolttal kampányol


A baloldali főpolgármester a közösségi oldalán büszkélkedett az influenszerrel.

Karácsony Gergelyt abszolút nem zavarja, hogy a korábban kiskorúval létesített homoszexuális kapcsolattal is hírbe hozott VV Zsolti is megjelent az aláírásgyűjtő standjánál a fővárosi a Blaha Lujza téren, sőt a baloldali városvezető ezt még közösségi oldalán is világgá kürtölte – vette észre az Origó.

Korábban semmilyen magyarázatot nem adott a baloldali celeb, VV Zsolti azokra a vádakra, amelyek előkerültek vele kapcsolatban.

Ahogy a Magyar Nemzet is megírta, azzal vádolta meg egy társa a baloldali influenszert, VV Zsoltit, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot.

Később maga VV Zsolti ismerte el, hogy „belecsúszott egy megkérdőjelezhető dologba” – ugyanis pornográf képeket követelt egy 18 év alatti fiútól.


Budapest nekünk otthon, közösség, kötődés, szenvedély, kaland, álmok, vágyak, szerelmek és csalódások. Nekünk Budapest az élet. 💚 👉 Indul az ajánlásgyűjtés, támogass, szerte a városban! #Budapest

Posted by Karácsony Gergely on Saturday, April 20, 2024

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések