A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb részletek derültek ki a pilisszentiváni darabolós gyilkosságról

A Jági tó mellett hétvégén találtak két holttestet, a gyilkos valószínűleg több éve temethette oda őket.
Feldarabolta, mésszel bekente, zacskóba rakta és így ásta el a pilisszentiváni erdőben a holttesteket a gyilkos. Erről beszéltek a település lakói az ATV Híradójának.

Az igazságügyi orvosszakértő szerint a mésszel valójában konzerválta a holttesteket a gyilkos, ezzel pedig megkönnyítette az azonosítást, bár megnehezíthette a gyilkosság idejének meghatározását.

Az RTL Híradó úgy tudja: Két napon át dolgoztak a rendőrök a Pilisszentiván melletti erdőben, miután megtalálták a rejtélyes holttesteket. A településen napok óta mindenki azt találgatja, hogy kik lehetnek az áldozatok.

A legtöbben egy helyi házaspárra gondolnak. A rendőrség egyelőre semmilyen információt nem ad az üggyel kapcsolatban.

Nézd meg az RTL Híradó tudósítását a helyszínről!


Záporok miatt adtak ki riasztást a meteorológusok

Lesz, ahol viszont süt a Nap. Délkeleten, keleten kialakulhat intenzív zápor, egy-egy zivatar, amelynek környezetében akár 20-25 milliméter eső eshet. A nap további részében délutánig a déli és keleti határ közelében egy-egy zivatar nem zárható ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Pénteken sok napsütésre van kilátás, számottevő csapadék nem várható, legfeljebb délnyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések