Hirdessen itt

Záporok miatt adtak ki riasztást a meteorológusok

Lesz, ahol viszont süt a Nap.
Délkeleten, keleten kialakulhat intenzív zápor, egy-egy zivatar, amelynek környezetében akár 20-25 milliméter eső eshet. A nap további részében délutánig a déli és keleti határ közelében egy-egy zivatar nem zárható ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken sok napsütésre van kilátás, számottevő csapadék nem várható, legfeljebb délnyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. Az északnyugati szél sokfelé lesz élénk, erős. A legmelegebb órákban 26-30 fokra van kilátás - áll az Időkép előrejelzésében.

Szombaton sok napsütésre számíthatunk, csupán északkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge zápor, zivatar. Szeles marad az idő, az északnyugati szelet helyenként erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 26 és 30 fok között alakul.

Vasárnap szintén a napsütésé lesz a főszerep, napközben nyugaton és északkeleten alakulhat ki helyenként zápor, esetleg zivatar. A szeles időben továbbra is 30 fok közelében alakulnak a maximumok - áll az Időkép előrejelzésében.

Megható szavakkal búcsúzik édesanyjától a halálra késelt családgondozó lánya

Adósságai miatt kilakoltatás fenyegette a gyilkost. Élete végéig börtönben maradhat. Egy késsel nyakon szúrta a helyi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársát, egy háromgyerekes asszonyt egy helyi férfi szerdán Inárcson. Ahogyan beszámoltunk róla: a férfi attól félt, három nagyobb gyereke mellett kisebb, súlyos beteg kislányát is elveszítheti, ezért rontott be az inárcsi családsegítőbe a 61 éves férfi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések