A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszívták: bosszúból eladta férje kábítószereit egy budapesti nő, mert az elhagyta őt

Vádat emeltek egy 45 éves nő ellen, aki elköltözött férje kábítószerét értékesítette.
A 45 éves nő nem tudott a férje által megszerzett illegális szerekről, kapcsolatuk azonban később megromlott, és a férfi elköltözött. A nő ekkor találta meg a lakásban az anyagokat, majd úgy döntött, eladja azokat.

A vádirat szerint a 44 éves férfi 2015 augusztusa - szeptembere körül több adag kábítószert és új pszichoaktív anyagot szerzett meg, amit a VIII. kerületi lakásukban tárolt, és amiről a felesége nem tudott.

Röviddel ezt követően a vádlottak kapcsolata megromlott, ezért a férfi elköltözött. Ezután a nő megtalálta a tudta nélkül a lakásban tárolt kábítószert, és anyagi helyzete miatt úgy döntött, hogy azokat kisebb adagokban értékesíti, az ebből származó bevételt pedig saját szükségleteire fordítja.

Ennek megfelelően a vádlott a kábítószer és új pszichoaktív anyag egy részét kisebb, 0,2 grammos fogyasztói adagokra porciózta, majd azt „kristály”, illetve „biofű” néven értékesítette.

A vádlott nő elfogása napján, 2015. szeptember 14-én is kereskedett a fenti anyagokkal, a VIII. kerületi lakóház földszintjén két személynek, összesen 10 adagot értékesített.

A nőt a nyomozók ezután elfogták, és a lakásban házkutatást tartottak, amelynek során megtalálták a férfi által korábban megszerzett, majd ezután a feleség által továbbértékesítésre előkészített, még fennmaradó illegális szereket.

A Fővárosi Főügyészség a házaspár ellen vádat emelt; a férfit jelentős mennyiségű kábítószer birtoklás bűntettével, a nőt pedig jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntettével, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedés bűntettével vádolja, és mindkettőjükkel szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

Szabálytalan autós rohant bele a 75-ös troliba a XIII. kerületben, jelentős korlátozásra számítson

Sérültekről nem érkezett hír, de a forgalmat jelentősen korlátozták. Trolibusszal üközött össze egy személygépkocsi Budapest XIII. kerültében a Gogol utca és a Kárpát utca kereszteződésénél, olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. A Kárpát utca érintett szakaszát a forgalom elől lezárták. A BKK közleménye szerint a Hősök tere és a Jászai Mari tér között a 75-ös trolibusz helyett jelenleg pótlóbusz közlekedik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések