A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán a horvátok győzelméről: "A horvát foci a mi kutyánk kölyke"

Orbán Viktor is elmondta véleményét a horvátok történelmi győzelméről!
Ünnepelhet a magyar miniszterelnök: kedvenc csapata a világbajnoksági győzelemért játszhat vasárnap délután. Már korábban elárulta, hogy szomszédaink játékával szimpatizál, de most bővebben is kifejtette véleményét:


„A horvátok sikere persze a horvátoké, de egy picit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha most a horvát zászlót is kell most a magasba emelni. A horvát foci a mi kutyánk kölyke” - mondta az állami televízió riporterének.

Újpest: kellemetlen ügy a lilák meccse előtt

Az Újpest FC két afrikai labdarúgója nem kapott vízumot Azerbajdzsánban, ezért nem léphet pályára csütörtök este, a Nyeftcsi Baku elleni Európa Liga-selejtezős párharc első mérkőzésén. A magyar klub honlapjának beszámolója szerint a bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel, így a mali Alassane Diallo és a nigériai Obinna Nwobodo nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, és a csütörtök reggel 6 órakor indult menetrendszerinti járattal visszautaztak Magyarországra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések