A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bemutatjuk Pánkotai Lilike családját: Az apuka Orbán Viktort simán fejbe lőné


A baloldal legújabb csillagáról tegnap írtunk. Letarolta a netet, rengeteg hozzászólás érkezett honlapunkra. 

Aztán ma reggel a saját iskolája is elhatárolódott tőle... A balliberálisok elkezdték megvédeni a kislányt, minden portálon mentegetik Lilikét.

Rengeteg olvasónk jelezte nekünk, hogy Lilike familíája is necces. Ezután mi is megnéztük Lilikét a Facebookon, kíváncsiak voltunk, hogy a szülei vajon mit szólnak Lilike színvonaltalan előadásához.

Azonban nem lepődtünk meg, az apja egy Orbán-gyűlölő elmebeteg.

Ne ránk haragudjon senki! Pánkotai apuka ezt nyílvánosan műveli a Facebookon...

Ilyen posztokat találtunk nála. 


A poszt alatt valaki odaírt, hogy...

Fejbe lönni a SZARKUPSCOTT


A hozzászóláson egy like van.

Na, vajon ki lehet az?

Csaknem az apuka?

De! Ő az, bizony...


Akinek ez nem lenne elég, annak itt egy korábbi fenyegetőzés, márciusból...

Az apuka kiírta magából, hogy szívesen lelőné a miniszterelnököt:

Van az a pénz, amiért fejbe lőném!


Érdekes, hogy a Facebook ezeket nem szedegeti le...

Ha valaki esetleg azt hinné, hogy az apuka elhatárolódik a kislányától, azt is el kell keserítenünk.

Büszkén osztogatja a közösségi médiában Lilike előadását:


Milyen tanárok, diákok tüntetése? Szó nincsen erről. Ezek azok, akiket mi jogosan patkányoknak nevezünk. Akit esetleg felháborít Lilike apukájának nevelése, az ide kattintva tudja neki jelezni. Kérjük Olvasóinkat, ne fenyegessék, csak írják meg véleményüket neki.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A TÉNYEK MAKACS DOLGOK.
FŐKÉNT AKKOR, HA GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ ÜGYNÖK LEHET MAGYARORSZÁG LEÉPÍTŐJE MÉG 2022-ben IS.
…AKIT AMA SOKAT SZIDALMAZOTT GEORGE SOROS KÉPZETT KI KETTŐS FELOLVASÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖKKÉ!!!
...VISZONT a ZSIDESZ HÍVEK és ÓCSKA SAJTÓS HIÉNÁIK NEM EZT a KÉMSÉGES ŐRÜLETET FESZEGETIK és JÁRNAK UTÁNA…- FŐNI ZŰRÖS MÚLTJÁNAK és JELENÉNEK!!!...- HANEM SZÁMON KÉRIK LILI APJÁT, HOGY JÓ PÉNZÉRT (NEMZETÜNK VÉDELMÉBEN!?) AKÁR FEJBE is LŐNÉ az ÁTKOZOTT ORSZÁG-RONTÓ és FORINT INFLÁLÓ BELSŐ ELLENSÉGET!?
MINDEZ AZÉRT MERŐ AGYRÉM, MERT ORBÁN a FENYŐ JÁNOST KIVÉGZŐ PINTÉRREL NAPONTA KERGET MAGYAR APÁKAT és ANYÁKAT ÖNGYILKOSSÁGBA és LAKOLTAT KI TÖBB EZER CSALÁDOT ÉVENTE!!!...- EDDIG BÜNTETLENÜL!!!
ÚGYHOGY EZ a LEGKEVESEBB, AMIT TEHET 1 HAZÁJÁT és a CSALÁDJÁT is FÉLTŐ EMBER, HOGY HÓHÉRAIT NEVÉN NEVEZI és EGYENLŐRE CSUPÁN „ELMÉLETBEN”, DE LIKVIDÁLJA ŐKET!!!...- UGYANIS ÉPPEN 33 ÉVVEL ÉLŐSKÖDÖTT TOVÁBB RAJTUNK és a NEMZETEN EME FELCSÚTI PIÓCA/POJÁCA, MINT AHOGYAN azt NORMÁLIS DEMOKRÁCIÁKBAN TEHETTE VOLNA FAJIDEGEN NOTÓRIUS HAZUDOZÓ POLITIKUSBŰNÖZŐKÉNT!!!
JÓ HÍR AZONBAN, HOGY PUTYIN és OROSZORSZÁG ELÁRULÁSÁVAL MÁR NEM a SZÁJKARATÉS ÉDESAPÁKTÓL s UTÓDAIKTÓL KELL FÉLNIE CIGÁNY-HITLERÜNKNEK, HANEM a NYÍLÁSZÁRÓK KÖZELSÉGÉTŐL és/vagy a GÉPJÁRMŰVEKRE "SZERELT" POKOLGÉPEKTŐL!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/01__Lelki_terror.mp3