A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mint a mesében: lopott is meg nem is a szoboszlói nő


Megúszhatja a pizzériás incidenst.


Elkerülheti a bíróság előtti felelősségre vonást egy hajdúszoboszlói nő, aki eltett egy pénztárcát az egyik helyi pizzériában még áprilisban. A helyi ügyészség egy évre felfüggesztette az ügyben indult büntetőeljárást a vármegyei főügyészség közleménye szerint.

Mint írták, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás a nő ellen, aki április 5-én este vásárlóként megjelent Hajdúszoboszlón az egyik pizzériában, ahol kihasználva azt, hogy a kiszolgálópult közelében nem volt eladó, a pult belső részéből ellopta az egyik ott dolgozó sértett bőr pénztárcáját a benne lévő 82 ezer forint készpénzzel együtt.

Ezt észlelte a sértett, és felszólította a nőt, hogy azonnal adja vissza a pénztárcát, a gyanúsított ennek eleget is tett, így az általa okozott lopási kár megtérült.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a feltételes ügyészi felfüggesztés törvényi feltételeinek vizsgálatát követően megállapította, hogy jelen ügyben ez az ügyészi intézkedés alkalmazható, ezért a gyanúsított ellen lopás vétsége miatt indult büntetőeljárást határozatával egy évre felfüggesztette.

Amennyiben a feltételes ügyészi felfüggesztés időtartalma eredményesen eltelik, a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészég a gyanúsított ellen indult büntetőeljárást meg fogja szüntetni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések