A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forró vizet öntött meleg lakótársára egy szudáni migráns

Súlyosan megégett egy brit férfi, akit szudáni lakótársa öntött le forró vízzel még áprilisban, Londonban. Az 54 éves Rafaat Mohamedet 17 hónap börtönre ítélték.
A szudáni migráns egy londoni hostel közös konyhájában teát főzött, amikor odalépett hozzá a brit férfi, és lopással vádolta meg. Azt mondta, hogy ellopta az ételét. Ezért a te hazádban a kezedet is levághatnák! – mondta a szudáninak, aki erre nyugodtan letette a teáscsészét, majd felkapta a forró vizes kancsót, és ráöntötte az őt megvádoló férfi arcára és meztelen felsőtestére. A brit férfi súlyosan megégett – írta a Daily Mail.

Az ügy bírósági tárgyalásán az ügyész azt mondta, a migráns korábban többször is megjegyzéseket tett azzal kapcsolatban, hogy a brit férfi meleg, például azt mondta, hogy
az én országomban mi ezt nem tűrjük meg.
A tárgyaláson a szudáni azzal védekezett, hogy baleset történt, de elismerte, hogy veszélyeztette a megtámadott férfi testi épségét. Ügyvédje felfüggesztett büntetést kért.

A bíró viszont azt mondta, hogy a migráns gonosz tettére nincs magyarázat,
a megtámadott férfi ráadásul kórházba került, ahol a lehető legerősebb gyógyszereket kapta.
Végül 17 hónap börtönre ítélték a migránst.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések