A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ha ez nem rémálom, akkor mi?! Saját szülei tartották fogva szexrabszolgaként a kislányt

A szakértők szerint a kislány olyan lelki sérüléseket szerzett az évek során, hogy kétséges, hogy valaha felépül belőlük.
Szinte felfoghatatlan, mit kellett átélnie annak a fiatal lánynak, akinek szüleit most ítélte el a bíróság az évekig tartó horror miatt: a gyermeket ugyanis egész életében bezárva tartották egy csendes környék kívülről takarosnak kinéző házában. A lánynak sosem voltak barátai, nem játszhatott a szabadban, iskola helyett otthon tanították, miközben szexrabszolgaként tartva a szülei megerőszakolták, és rögzítették is a vérfertőző aktusokat.

Az ügy azt követően került a nyilvánosság elé, hogy a walesi bíróság – ahol tárgyalták – lezárta és ítéletet hirdetett. Azt, hogy pontosan hol is történtek a borzalmak, nem hozták nyilvánosságra a – ma már gyámság alá helyezett – gyermek védelmében.

Noha a tettesek neve sem nyilvános, annyit tudni, hogy a kislány apja az ötvenes éveiben jár, míg anyja a húszas éveiben. Egy angol bárban találkoztak először, amikor a nő 16 éves volt. Hamar teherbe eset, és elköltöztek Walesbe. A férfi állítólag teljesen az irányítása alatt tartotta az asszonyt, aki – lányához hasonlóan – ki volt szolgáltatva a brutális férfinak. Teljesen elvágta a családjától, és még vásárolni sem mehetett el egyedül. Gyermeküket pedig úgy nevelték, hogy annak – szörnyű kimondani! – a molesztálás és a nemi erőszak mindennapos volt.

Az ügyben ítéletet hozó bíró, Geraint Walters kiemelte: “A kislány annyira sérült, hogy nehéz elképzelni, hogy valaha is felépüljön ezekből a lelki sebekből. Örökre kiszolgáltatott és sérülékeny lesz a kapcsolataiban.” Annak kapcsán, hogy az elzárás miatt még az olyan alapvető dolgok is különlegesnek számítanak neki, mint felszállni egy buszra vagy elmenni egy játszótérre, ezt nyilatkozta: “Minden nap új kihívást hoz számára.”

Az eset egyébként csak azt követően jutott a hatóságok tudomására, hogy a gyermek apja és anyja összevesztek, és a nő a rendőrséghez fordult. Telefonján ekkor 76 olyan fotót találtak a rendőrök, amik külön-külön is megalapozták volna az azonnali vádemelést. A tárgyalás során a férfiról kiderült: már előző kapcsolatából született gyermekét is molesztálta – őt 18 hónapon keresztül – írja a WalesOnline.

A férfit végül életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték. Leghamarabb 12 év múlva kerülhet szóba a feltételes szabadlábra helyezése. Felesége 10 évet kapott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések