A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

16 dolog, amit még mindig nem értenek a kétharmad után

Sok nyitott kérdés lezárult április 8-ával. Azóta minden reggel csodálatos napra ébredünk. Az ellenzék olyan kijózanító pofont kapott, amit talán még soha, mégis felmerült néhány apró probléma, amelyek megválaszolásához olyan nagyon okos trojkára lenne szükség, mint Kéri László és Lengyel László Kálmán Olgával.
1. Hogyan buktatható meg egy kormány az okostelefonok fényerejével? Addig értem, hogy odamennek a parlament elé, benyomják, és felemelik. Utána viszont mit várnak? Orbánnak ettől le kéne mondania, vagy automatikusan kéne megbuknia tőle?

2. Miért akarnak újraszámolást vagy megismételt szavazást? Én tudom, hogy miért akarok. Utána ismét olyan csodálatos reggelre virradnék, mint április 9-én. Sőt, utána pár napra rá megint megszűnne néhány viperafészkük, szóval még napokig április 9-ékre virradnék, de ők vajon miért akarják önként és dalolva átélni újra és újra és újra ugyanezt?

3. Hova tűntek Lukácsi “Viszlátkétharmad” Katalin visszafogott eperjoghurt ruhájáról az ezüst operettsújtások?

4. Eredetileg arról volt szó, hogy mi veszünk majd elégtételt az ellenzéken. Nem arról, hogy ezt ők intézik saját magukon, nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy kéjesen nézzük.

5. Mit kell tennie/mennyit kell innia ahhoz Gyurcsány Ferencnek, hogy valamelyik mellette szobrozó testi-lelki jóbarátja (Molnár Csaba, Gréczy Zsolt) összeszedje minden bátorságát, és elrángassa a kamerák kereszttüzéből valamelyik túl jól sikerült sajtótájékoztatón.

6. Nekünk az miért rossz, ha csúnya, buta, agresszív, affektáló és idegesítő balliberális lányok többé nem akarnak szexelni velünk? Értem, hogy miért nem, csak nem értem ebben a felénk irányuló büntetést.

7. Mi a szarért kellett 220 éve lefejezni a francia arisztokráciát, ha most hirtelen mégse jó ez a remek polgári világ? Illetve hogy van az, hogy vasárnap délután még jó volt a magas részvétel, 12 órával később viszont a vidékieknek már mégse kéne szavazniuk, illetve a vidéken nyilván foghatatlan RTL Klubot kellett volna nézniük az M1 helyett. Most akkor jó, hogy ők szavazhatnak, és csak félre voltak tájékoztatva, vagy vegyük el a szavazati jogukat, és legyen megint feudalizmus, lehetőleg indexes meg 444-es földesurakkal?

8. Ki ad pénzt ezek után Juhász Péternek? Ha mégse mikro, akkor értem, hogy ki adhatja, csak azt nem, hogy miért.

9. A Kétfarkú Kutyapártnak nem kínos-e, hogy normálisabbak pl. az Együttnél? Mit  tehetnének ez ellen? Nem rombolja-e a szakmai hitelüket, hogy kartonpapír/hungarocell 0rbánt pl még nem döntöttek le?

10. Akkor a szélkormányt, azt továbbra is két L-lel írjuk?

11. A DK-nak vajon volt órára lebontott cselekvési terve erre a végeredményre is? Ha igen, akkor bele lehetne esetleg kukkantani? Jobban érdekelne, mint az eredeti.

12. Az állítólag kiemelkedően intelligens Simicska Lajosnak csak most tűnt fel, hogy Veiszer Alinda és Péterfi Judit valójában nem bemutatják, hanem lejáratják a szimpatikus ellenzéki fiatal arcokat?

13. Vajon lehet-e jobban megalázni egy olyan öreg pártharcost, mint Burány Sándort?

14. A kérdést továbbgondolva, a vérprofi Karácsony Gergely egyáltalán tudta-e a választások előtt, hogy a frakcióalapításhoz 5 ember kell, és ha ő zuglói polgármester szeretne maradni, akkor nem lesz köztük.

15. Az ismert vicc után (Amióta az Együtt különvált a Párbeszédtől, utóbbi szóba se áll vele) most a Párbeszédfrakció visszacsábítja-e a Bangóné Borbély Ildikót kiütő Szabó Szabolcsot?

16. Apropó! Mi lesz most két személyes kedvencemmel, Bangóné Borbély Ildikóval és Heringes Anitával? Maradnak a politikában, vagy visszamennek óvónéninek?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések