A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor október 23-án Zalaegerszegen mond beszédet


A miniszterelnök sajtófőnöke megerősítette a hírt. 

A miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan az Origónak nyilatkozva elmondta: 

Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án Zalaegerszegen mond beszédet.

A portál szerint a kormányfő a Mindszenty József életére épülő és azt bemutató Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont új épületének ünnepélyes átadásán szólal fel.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
LÁTOMÁS 1.
A tárgyaláson a Parancsnok, akit az egyik fogolytáborban találtak meg, azzal védekezett, hogy ez volt a törvény akkor, ezt mindenki ismerte, és ő csak annak engedelmeskedett. Volt, aki elmondta, hogy a megszállás alatt a Parancsnok jóvoltából nem kellett éhezniük, nem voltak erőszakoskodások a megszállók részéről - de ez nem számított. Halálra ítélték és még két katonáját is, akik részt vettek a kivégzésben és felismerték őket a háború után.
A Parancsnok csak annyit kért, hogy golyóval végezzék ki, de nem teljesítették a kérését - kötelet kapott és a tárgyalás után azonnal fel is akasztották őket.
Őt is megvádolták kollaborációval és őt is halálra ítélték.
De mivel a győztes ország állampolgára volt, így Ő fellebbezhetett. Nem tette meg. Nem Ő tette meg, hanem a védője. És másodfokon az ítéletét tíz év kényszermunka táborra enyhítették.
A táborban sem a fia, sem a felesége nem látogatta meg és levelet sem kapott tőlük.
Egy rabtársa, aki előbb szabadult, egy őrt megvesztegetve üzente meg neki, hogy a felesége a fogsága kezdete után nem sokkal súlyosan megbetegedett és meg is halt, a fia pedig a Településről ismeretlen helyre költözött és nem hagyta meg senkinek a címét.
http://web.t-online.hu/apuska/media/3/03__Siro_ko.mp3