A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Der Spiegel: Orbán büntetése fontosabb, mint a Katargate


A publicista szerint igazságtalan, hogy Orbán kiszorult a címlapokról a uniós korrupció miatt. 

„A Magyarország elleni, régóta esedékes döntés a jogállamiság győzelme” Markus Becker szerint, aki a vezető német lapban írt publicisztikát. Visszafogottsággal nem vádolható írásában úgy véli, hogy

„a feltörekvő autokratákkal szemben – mint Orbán –, akik el akarják törölni a jogállamiságot, és vétójogukat az EU-ban zsarolásra használják, a legjobb a szigorú fellépés”.

Szerinte az EU-nak már évekkel ezelőtt határozottan fel kellett volna lépnie „Orbán ügyködése ellen”, ahelyett, hogy hagyja magát újra és újra „megzsarolni”, sőt, uniós pénzből „társfinanszírozza az Orbán-rendszert. Az így okozott károkat valószínűleg nehéz lesz helyrehozni – ha egyáltalán helyre lehet hozni” – véli a szerző.

A szerinte független megfigyelők szerint a magyarországi választások még mindig szabadok lehetnek, de már nem tisztességesek. Szerinte az, hogy Orbán Viktor feladja az „illiberális demokrácia” útját, aligha várható. Hozzátette: egy brüsszeli bonmot szerint Orbánnak önmagát kellene eltörölnie. Az EU mindenesetre végre korrigálta az irányt, vélekedik. „Ez jó hír, amelyet az Európai Parlamentben kirobbant korrupciós botrány igazságtalanul kiszorított a címlapokról. A jelenlegi ismeretek szerint

a korrupciós botrány potenciális kára sokkal kisebb, mint az a kár, amely az uniós államok autokráciába való sodródása esetén fenyeget”

– írja Markus Becker.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Matolcsy igazat susmorgott, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem "csődöltetett" gazdasági pénzhegy kimenekítések le papírozására.
Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket SzijjÁRTÓ 2021 tavaszán tett zálogba a Rothschild pöce IMF-nél, amúgy UCC-sen!
Magyarán még sincs eltörölve „semmiféle” adósság, hanem inkább minden vagyonunk oda vagyon!
Ez a feltétele annak, hogy az ún. „Magyarország” mint zsidó vállalkozás cionista herdálói és elhordói még a háborúba taszajtásunkig intakt lehessen!!!
Január elseje Petőfi=Széchenyi Sándor születésnaplója és onnantól biz’ám komáim a Szentkorona alkotmánya lép hatályba újra, vagyis nincs magántulajdon, helyette hűbér úriság és birtok-viszony, hiszen minden a Szentkorona tulajdona!!!
Innentől már nem kell az ún. felfüggesztett végrehajtásokat sem kifüggeszteni a cionista intézményekben, mert nincs senkinek semmije, vagyis a CSALÁD a MINDEN!!!
USRAHELL szabadkőműves reptilianjainak elzálogosítva új ISRAHELL szőröstül és bőrtelenül.
…vagy valamelyik, Vivát Atilla Kán=Vatikán gyarmatnak.
Könyörgöm, Putyin gyere már Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!
Örömömre Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte egyelőre „csak” az orosz határok megerősítését, és arra utasította a biztonsági szolgálatokat, hogy tartsanak fenn nagyobb ellenőrzést a társadalom felett, továbbá „minél hamarabb kutassák fel az árulókat, a kémeket és a szabotőröket!!!...- amiből itt Orbániában vagyis új Israhellben van a legtöbb!!!
Vastag zsírrétege a hatalomnak, hirdetik az igét, vagyonosodnak, luxusnyugdíjjal, kitüntetésekkel. (Van olyan ávós besúgó, aki a mai napig a kormánypárti megyeszékhely díszpolgára.)
Apjukat követik fajta-gnóm fiaik az új hálózat szigorúan fedett állásaiba, átveszik és alkalmazzák módszereiket, a nemzetközi zsidó gyarmatosítók parancsait hajtják végre az őslakos hazafi magyarok ellen!!!
Caroll Quigley amerikai egyetemi tanár, a washingtoni Georgetown Egyetem, a Princeton Egyetem és a bostoni Harvard Egyetem professzora, a globális pénzhatalom titkainak egyik legjobb ismerője ezt írja a globális háttérhatalom nemzetközi hálózatának céljairól: „… ez nem kevesebb, mint létrehozni a pénzügyi ellenőrzés olyan magánkézben lévő világrendszerét, amely képes uralni valamennyi ország politikai rendszerét és a világgazdaság egészét.
Ezt a rendszert a világ központi bankjai feudális módon kontrollálják, összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott magántalálkozókon és konferenciákon elfogadnak.”
Az a förtelmes igazság, hogy Magyarország a rendszerváltás óta részt vesz a globális hálózat háttérintézményeinek munkájában egy négyfős kvótával.
A kvóta első tagja volt a kilencvenes években Orbán Viktor és Kádár Béla, őket követte Járai Zsigmond és Kovács Árpád, a csoport mai tagjai: Surányi György (vezető), Stumpf István, Kovács Árpád és Kovács Gábor.
A Trilaterális Bizottság, melyet David Rockefeller alapított a 70-es években, legutóbb 2022. június 10-12. között tartotta plenáris ülését Washingtonban, amelyen Stumpf István, Kovács Árpád és Kovács Gábor vett részt.
A Bizottság európai regionális konferenciáját egyébként 2000-ben Budapesten rendezték bizonyítva ezzel, hogy az új évezredben új Israhellként számítanak Mária!!!
De sebaj, hogy tudjuk miről is van szó.....
Dátum és Államadósság összege sorjában: 2009.12.31 20.694,7 milliárd Ft 2010.12.31 21.989,8 milliárd Ft 2011.12.31 22.927,1 milliárd Ft 2012.12.31 22.662,2 milliárd Ft 2013.12.31 23.431,2 milliárd Ft 2014.12.31 25.109,3 milliárd Ft 2015.12.31 26.489,8 milliárd Ft 2016.12.31 27.100,8 milliárd Ft 2017.12.31 28.311,9 milliárd Ft 2018.12.31 29.962,6 milliárd Ft 2019.12.31 31.040,4 milliárd Ft 2020.12.31 34.147,2 milliárd Ft 2021.12.31 35.272,9 milliárd Ft 2022.12.31. 66.666,6 milliárd Ft.

https://www.youtube.com/watch?v=qaYw3lZ4gUc&lc=Ugz4rSvfk44An_hdjjp4AaABAg.9EZQ0HB5w2w9jk0Ux1diUs