A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Önkormányzatiság Jobbik módra avagy “Szárazon k*rlak se**be!”. Így fenyegette kolleganőjét a Jobbik alelnöke

Láthatóan nem csak maga vetkőzik szívesen polgármesteri irodájában, de mást is szívesen venne rá ott szexre akár a maga rendkívül egyszerű, erőszakos módján is Vona Gábor vidéki jobbkeze, Janiczak Dávid Jobbik-alelnök. Ózd botrányt-botrányra halmozó polgármesteréről hangfelvétel bizonyítja, hogy munkahelyi szexuális zaklatásnak beillő módon szólt be korábbi kabinetfőnökének, Dr. Bézsenyi Bernadettnek.  “Szárazon k*rlak se**be az összes fa***al!” – hallatszik a felvételen Janiczak hangja. Vajon meddig tűri a Jobbik a párt botrányhősének felháborító viselkedését?!
Bár korábban ő maga helyezett – állítása szerint véletlenül – az önkormányzat egyik helyiségébe diktafont, azóta mégis sokkal inkább olyan hangfelvételek kerülnek ki Janiczak Dávid ózdi jobbikos polgármester irodájából, amelyek egyik sem a fiatal városvezető alkalmasságát, tisztességét támasztják alá.

Mint ismert: a Jobbik egyik botrányhőseként elhíresült pártkatona először akkor rúgta ki a biztosítékot, amikor – lehallgatást gyanítva – meztelenre vetkőzött saját irodájában 2016 szilvesztere előtt. Alig másfél hónappal később már azért marasztalta el őt a bíróság jogerősen: mert egy helyi fideszes politikusról 2014-ben azt hazudta, hogy az jogellenesen vett fel 50 millió forintot.
Akkor már sokkal kevésbé volt beszédes, amikor kikerült egy hangfelvétel arról, hogyan utasította az önkormányzat munkatársait arra, hogy a drágább ajánlatot adó cégnek jusson a városi vízhálózat felújítására szóló megbízás egy közbeszerzési eljárásban. Aztán olyan felvétel is nyilvánosságra került Janiczak irodájából, amelyen a jobbikos városvezető a Lokál helyi tudósítója fejének “megveregetésére” utasít, majd a jegyzővel kollégánk megvesztegetésének lehetőségéről is társalognak kicsit.

A most előkerült hangfelvételen viszont Janiczak olyan kijelentésre ragadtatja magát, amellyel bűncselekményt is megvalósíthat. A felvételen Janiczak korábbi kabinetvezetőjével, Dr. Bézsenyi Bernadettel beszél minősíthetetlen stílusban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések