A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hihetetlen trükkel lopott ékszereket egy pásztói asszony

Láncot, gyűrűt lopott egy 50 éves asszony, de a pásztói rendőrök rövid időn belül elfogták – írja a police.hu.

A rendőrségre 2020. január 1-jén 1 óra 25 perckor tett bejelentést egy férfi, miszerint csécsei otthonából egy nő eltulajdonította az aranygyűrűjét és a nyakláncát. A pásztói járőrök a település külterületén sétáló nőt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították.

A jelenlegi adatok alapján az 50 éves helyi lakos 2019. november 1. és 2019. december 26. közötti időszakban megjelent a sértett lakásán, ahol az előszobaszekrényen egy pohárban tárolt arany karikagyűrűt eltulajdonította, majd helyére egy bizsuékszert helyezett el. A nő továbbá 2019. december 31-én este ismét felkereste a férfit, akinek figyelmetlenségét kihasználva a szekrényből eltulajdonította az aranyláncát. A terhelt a korábban elvitt gyűrűt értékesítette, a nyakláncot a rendőrök jelenlétében a sértettnek visszaadta.

A Pásztói Rendőrkapitányságon a nyomozók lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nőt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések