A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ma nyit a Hajdúszoboszlói Strandfürdő: este ingyenes Hugarosparty


Az idén 97 éves Hajdúszoboszlói Strandfürdő 2024. május 1-jén nyitja meg kapuit reggel 9 órától fúvószenével és mazsorett bemutatóval a strandfürdő főbejáratánál. 

Szezonnyitáskor igénybe vehetők a tradicionális strandrész medencéi. 

Este 18 órától pedig a mediterrán tengerparton, a hagyománnyá vált ingyenes Hungarosparty strandnyitó rendezvénnyel várják a vendégeket.

Az esemény exkluzív fellépőkkel büszkélkedhet, így idén sem maradunk el a sztárfellépőkben való gazdag kínálatától. A színpadon találkozhatunk a Dívák Produkciója tagjaival (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Krisz Rudi, Deniz és Orsovai Reni, Yamina sztárokkal, akik garantálják a fergeteges hangulatot és a zenei kavalkádot.



Idén május első hétvégéjén további különleges rendezvény is várja a látogatókat

Méghozzá május 4-én szombaton! Ez a különleges esemény nem a strandon, hanem az Aqua-Palace fedett élményfürdőjében kerül megrendezésre, és este 6 órától hajnalig, egészen 3 óráig tart. A rendezvényen Heinz Gábor „Biga” koncerttel és zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. Az est folyamán egy vacsorát is magában foglaló éjszakai medencepartyra külön belépővel lehet majd részt venni. Ez az esemény remek lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a különleges élményekre, amelyek garantáltan emlékezetes éjszakát biztosítanak.

Jegyárak:

0 – 7 éves korig 6.900-Ft

7 – 14 éves korig 9.900-Ft

14 éves kortól 15.900-Ft

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések