A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hagyták az utcán meghalni az epilepsziás Lászlót, senki sem segített rajta

A férfi épp hazafelé tartott barátjával, amikor rátört a roham. Vérzett, hánykolódott, de barátja hiába könyörgött segítségért, a járókelők továbbmentek.
A tragédia Budapest VII. kerületében, egy bankfiók előtt történt - tudta meg a Bors. László egy barátjával tartott hazafelé a munkából, amikor rátört a roham. Régóta epilepsziás volt, ezért barátja - akinél nem volt telefon - kétségbeesetten kérte a járókelőket, hogy hívjanak mentőt.

Ám a járókelők fejüket elfordítva sorra mentek el a rángatózó, és akkor már vérző férfi mellett, aki valószínűleg az esés közben üthette be a fejét.

Végül az egyik járókelő, Simon állt meg segítséget nyújtani: kihívta a mentőket, de a beteg férfi akkorra már olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem tudták megmenteni az életét. Simon elmondta, hogy mivel az ő párja is epilepsziás, látott már ilyen rohamot, ezért állt meg azonnal, de megdöbbentette a többiek reakciója:

"Dühítő volt az egész, mert jó ideje feküdhetett már ott, hogy senki nem ment oda hozzá. Nem pont akkor esett össze, és senki nem volt körülötte, hogy segítsen. Nemhogy mentőt hívtak volna az ott lévők, inkább undorral távolodtak el tőle" - mondta a férfi.

Csak szemtanú volt, mégis elítélték a turai férfit: három hónapot kapott

Fellebbezni már nem tud. Hamis vád miatt börtönbe kell mennie egy Pest megyei férfinak, aki három évvel ezelőtt Turán egy rendőri intézkedést látott. Úgy vélte, hogy az egyenruhások szokatlanul keményen bánnak a gyanúsítottal, aki másnap meghalt. A rendőrök ellen vizsgálat indult, de azt megszüntették. A szemtanú ellen azonban hamis vád miatt indult eljárás.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések