Hirdessen itt

Ezen sokan felháborodtak! Ilyen állapotban van most Czeizel Endre sírja

Erre sokan nem számítottak!
Az óbudai temetőben nyugvó professzor sírja körül sokáig állt a bál annak az állapota miatt. Tisztelői többször lefotózták az elhanyagolt sírt. Ezt több kismama – akik a professzornak köszönhetően váltak anyává-, nem tudta elnézni, és ők jártak gondozni a sírt.

„Ígéretemhez híven elmentem és kigazoltam Czeizel professzor sírját. Vettem rá négy virágot (sajnos az anyagi lehetőségeim nem engednek többet, ezt is a lányok nyaralási pénzéből vettem el). A sírás fojtogat, hogy egy ilyen embernek, mint ő volt, csak ennyi jut – írta az egyikük egy Facebook-csoportban.

Azonban legalább ennek az ügynek vége van végre, hiszen évekkel a halála után elkészült végre a genetikus síremléke. A professzor egyik gyereke tervezte azt a bonyolult eljárással készült síremléket, ami már kinn van a temetőben, igaz, ott jártunkkor még nem lett fölállítva, csak oda van rakva.

Megosztó döntést hozott kislányával kapcsolatban Fejős Éva. Sok anyuka nem ért egyet vele, hogy így tesz

Kislányának szabad, amit mások minden áron tiltanak. A szülők körében örök dilemma, hogy mi a teendő, ha sír a kisbaba. Van, aki szerint rögtön meg kell vigasztalni, mások szerint hagyni kell, hogy megtanuljon egyedül megnyugodni. Fejős Éva azt is elárulta: ő bizony még a cumit is odaadta a kislányának, bár azt is hozzátette, hogy "lassan le kellene jönnie róla" Lindának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések