Hirdessen itt

Késelésbe torkollott a születésnapi buli


A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a hódmezővásárhelyi férfinak, akit a nyomozó hatóság emberölés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsít. 

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított lakóhelyén 2023. augusztus 11-én éjjel születésnapi partit tartottak, melyen a sértett is részt vett. A mulatságon mindkét férfi ittas állapotba került. A sértett viselkedése miatt kialakult feszültség hatására a gyanúsított az utcán ordítani, majd dulakodni kezdett a férfival, akit egy késsel megszúrt és egy farúddal is megütött. A sértett életét sürgősségi műtéti beavatkozással mentették meg.

A gyanúsított a cselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség munkatársai elfogatóparancs alapján, 2023. augusztus 22-én fogták el. – írja sajtóközleményében a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A főügyészség az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított letartóztatását a szökés-elrejtőzés tényére és veszélyére, a büntetőeljárás meghiúsításának tényére és veszélyére, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon tartandó ülésén fog dönteni.

Az elkövetés eszközéről a fotót a rendőrség a szemlekor készítette.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések