A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dmitro Kula bá' F-16-osokért rimánkodik, az oroszok rakétaesőt zúdítottak Ukrajnára


Dmitro Kuleba külügyminiszter felszólította a Nyugatot és a világot, hogy fegyverezzék fel Ukrajnát F-16-os vadászgépekkel– írja a Mandiner.


Hatalmas rakétatámadás zúdult szombat este Zaporizzsjára, ahol a  világ egyik legnagyobb repülőgép- és helikopter-hajtóműveket gyártó üzemét, a Motor Sichet is eltalálták – írja az Unian ukrán hírügynökségra hivatkozva az Index – a rakéták egy részét az ukrán légvédelem hárította el. Volodimir Zelenszkij videóüzenetben erősítette meg a támadást. Ukrajna külügyminisztere rakétasortűzről számolt be, miután

Oroszország gyors megtorlást ígért a Fekete-tengeri hajók elleni támadásokért.

A szőnyegbombázás után Dmitro Kuleba felszólította a Nyugatot és a világot, hogy fegyverezzék fel Ukrajnát F-16-os vadászgépekkel.

Az Ukrajinszka Pravda azt közölte, hogy hiperszonikus rakétákat lőttek ki az oroszok. A találatok különösen a Nyugat-Ukrajnában található Zsitomir várost érték. A légierő szerint Sztarokosztyantynov és Vinnicja irányába is repültek rakéták.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések