A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lakott területen lőttek egymásra a migránsok Palicson, egy személy megsérült


Vasárnap, a délelőtti órákban Palicson, a Kossuth Lajos utcában lövöldözést hallottak a helyiek, mint kiderült, feltehetően ismét a migránsok számoltak le egymással. Egy személy biztosan megsebesült, a helyiek ugyanis azt beszélik, a rendőrséget és a mentőket akkor hívták ki az utcában lakók, amikor egy sérült migráns az utcán kiáltott segítségért.


„Azt kiabálta Help!, Help!, ekkor hívtuk ki a rendőrséget”, mondta az egyik szemtanú a Subotica.com-nak.

A Kossuth Lajos utca mindössze egy saroknyira található a palicsi általános iskolától

A Szabad Magyar Szó úgy tudja, ebben az utcában az egyik ház állítólag egy szíriai orvosé. Mindenki tudja, hogy huzamosabb ideje itt laknak a migránsok, de állítólag akárhányszor értesítették arról a rendőrséget, ők azt mondták, ezek a migránsok legálisan tartózkodnak a házban.

„A rendőrség semmit sem tesz”, mondják.

A mostani lövöldözést követően a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre. A mentő elszállította a sérültet, a rendőrség pedig behatolt a házba. Ott állítólag 10-15 migránst találtak, továbbá néhánynak sikerült megszöknie.

Az utcában, amely mindössze egy saroknyira található a palicsi általános iskola épületétől, jelenleg is ott a rendőrség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések