A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Baranyi kurd zászlóval tiltakozott Erdogan ellen


Ez a padfestegető, szélsőliberális némber Ferencváros polgármestere...

Baranyi Krisztina rendkívül kínosnak érezhette, hogy ráégett, nem is olyan régen még kézzel-lábbal tiltakozott az atlétikai világbajnokság budapesti megrendezése ellen, most ugyanis túlpörgötte a szurkolást, és rommá posztolta a Facebook-oldalát arról, hogy milyen jól érzi magát a stadionban. De nem ez az egyetlen dolog, amiben átesett Tüttő Kata lovának túloldalára: Ferencváros polgármestere ugyanis úgy gondolta, hogy jól megmutatja Erdoğannak és vele szemben pózolt egy kurd zászlóval. A török elnök valószínűleg nem is látta a baloldali politikust a stadion túloldaláról, de ha mégis, lehet, hogy elgondolkodott, miért szereti hirtelen ennyire a kurdokat, aki nem is olyan régen még az örmény népirtást emlegetve tiltakozott a magyar–török kapcsolatok ellen.

Emlékszünk még, hogy Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely hogyan lihegte körbe a balliberális sajtót az atlétikai vb megrendezése ellen tiltakozva? Hogy kijelentették: ide aztán nem jön semmilyen sportesemény, mert ők nem hagyják és kész! Hogy tüntetést is szerveztek a rendezvény ellen, ahol kijelentették, hogy eddig és ne tovább!
 
Hogyne emlékeznének, hiszen bármit is gondolnak odaát, a magyar médiafogyasztók memóriája sokkal tovább terjed annál a két hétnél, amennyi a ballib média pálfordulásainak átlagos határideje. De Baranyiék reménykedtek benne, hogy elfelejtjük, hiszen hirtelen annyira érdeklődni kezdtek a rendezvény után, hogy a ferencvárosi polgármesternek volt képe ingyenjegyeket kunyerálni a vb-re. Most már valahogy mégis tetszik neki a dolog. Amint azt kollégánk vasárnap megírta, a szélsőbaloldali politikust saját követői is helyretették a kommentek között, amikor kiderült: ott lesz azon az eseményen, amit be akart tiltatni.

Na, de azért Krisztinát se kell félteni. Tudja ő, hogy a mélyen hívő baloldal szívének mi a kedves, és megmutatta, hogy ő aztán meg tudja mutatni. Ezt úgy tervezte, hogy a kilátón szembeült a török elnökkel és

felmutatta a kurd zászlót!


Bátor! Csodás. Erdoğannak valószínűleg ekkora távolságból fel sem tűnt az egész, azt pedig kötve hisszük, hogy egyáltalán érdekli egy huszadrendű ellenzéki politikus hisztije, de ha valamilyen véletlen folytán mégis figyelemmel kísérné a magyar Nancy Pelosi (nem olyan befolyásos, de annyira szép) munkásságát, akkor valószínűleg felmerülne benne a kérdés, hogy mégis miért olyan fontos valakinek a kurd függetlenség, aki nem is olyan régen még az örmény népírtás lobogója alatt támadta a török kormányt? Krisztina történelmi ismeretei kapcsán ugyanis megkockáztatnám, hogy nem tudja: a kurdok azért rendelkeznek ekkora területtel, mert azt bizony az örményektől foglalták el. A korabeli török állam ugyanis őket használta fel az örmények kiírtására.

De Krisztinának mindegy, hiszen annyit tud, hogy a kurd szeparatisták kommunisták, tehát akkor biztosan jó fejek. És milyen jó, hogy van kéznél egy nép, akiknek lehet lengetni a lobogóját egy budapesti sporteseményen, így legalább Baranyinak nem kellett magyar zászlót vinnie. Fúj!

Amint az egyik hozzászóló meg is jegyezte:

Kedves Krisztina! Itt volt a lehetőség, hogy egyszer a magyaroknak szurkoljon. Úgy látom, nem élt vele.

Miért is élt volna vele. Baranyi Krisztina uganis nem szurkolni ment ki, hanem képmutatni, erre ugyanis egy olyan rendezvény is megfelel neki, amit be akart tiltani.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések