A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az LMP a belügyminiszterhez és a legfőbb ügyészhez fordult Pesty László kijelentései miatt


Az LMP a belügyminiszternél és a legfőbb ügyésznél érdeklődik, nyomoznak-e a Pesty László által említett bűncselekmények miatt – írja közleményben a mérhetetlen párt.  


Az LMP írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszterhez és a legfőbb ügyészhez, amelyben Magyarország Zöld Pártja azt kérdezi Pintér Sándortól és Polt Pétertől, hogy indul-e büntetőeljárás Pesty László nyilatkozata következtében.

Az ismert jobboldali producer és rendező, Pesty László az elmúlt hetekben több olyan állítást is megfogalmazott, amik alapján megalapozottan feltételezhető, hogy "a közpénzekkel kapcsolatos bűncselekményeket követtek el ismeretlen személyek és tettesek". Pesty László nyilatkozatai alapján tehát bűncselekmények gyanúja áll fenn - írják.

Erre tekintettel az LMP tájékoztatást kér, hogy a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó nyomozó hatóság a Be. törvény 4.§ (1) bekezdése alapján indított-e, illetve indít-e büntetőeljárást?

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések