A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

 Leütötték és kirabolták a gyöngyöspatai sértettet, miután megadta tartozását hitelezőinek


A járási ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy letartóztatásban lévő, rablással vádolt férfinak az esetében, aki az erőszakos bűncselekmény előtt nem sokkal még egy betörést is elkövetett Gyöngyöspatán - közölte portálunkkal dr. Konkoly Thege László megyei sajtószóvivő ügyész.


Egy felnőttkorú vádlott fiatalkorú társával idén január 26-án este rabolt ki egy fiatal fiút a faluban. A sértett az utcán adta át a vádlottaknak azt a 200 forintot, amivel tartozott nekik. Ekkor látták meg hitelezői, hogy a fiúnál még több pénz is van, ezért elhatározták, hogy megszerzik azt. Követni kezdték hát áldozatukat, akit néhány utcával odébb leütöttek, miközben az eseményekben kezdeményező és vezető szerepet játszó idősebb terhelt elvette a táskájából a maradék 12 ezer forintját.

A fiatalkorú elkövetővel szemben az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott azzal, hogy annak próbaidejére a bíróság rendeljen el pártfogó felügyeletet.

 Három milliós mobilházzal verték át a gátlástalan csalók a Heves megyei férfit
Összeütközött két személyautó Kápolna térségében: az egyik jármű patakmederbe zuhan
 Szörnyű kínok között hagyta meghalni édesanyját a Heves megyei férfi és annak családja
 Rablás és pofonok az állomáson: letartóztatta a bíróság a másodrendű vádlottat
 Autóbusszal ütközött össze egy személyautó a Karácsond és Gyöngyös között

Késsel próbálta oldalba szúrni testvérére a balatoni férfi, most bíróság előtt kell felelnie

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések