A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

 Három milliós mobilházzal verték át a gátlástalan csalók a Heves megyei férfit


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsai.


Közeleg a karácsony, sokan már most elkezdik beszerezni az ajándékokat, és az ajándékra valót.

Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint jelentős nagyságrendet képviselnek az internetes hirdető oldalak, különböző webes áruházak (vagy, amik annak látszanak), felhasználásával elkövetett csalások. A kiválasztott termék árának elutalását követően az áru vagy nem érkezik meg, vagy nem az, vagy nem olyan minőségben, mint a hirdetésben, és a hirdető rendszerint elérhetetlenné válik.

Néhány megtörtént esemény a közelmúltból:

Egy férfi idén október 17-én egy internetes oldalon keresztül szeretett volna vásárolni egy elektromos rollert, amelyért közel 130 ezer forintot utalt át az eladó részére, de azóta sem a rollert nem kapta meg, sem a pénzét nem kapta vissza.

Szintén egy férfi október 14-én, a facebook oldalon vásárolt egy PlayStation 4 készüléket, amelyért közel 70 ezer forintot utalt az eladó részére. A termék nem érkezett meg, eladó pedig elérhetetlenné vált.

A harmadik férfi pedig négy évszakos mobil házat szeretett volna vásárolni. Talált is egy hirdetést az egyik internetes oldalon. Az értékesítővel történő egyeztetés alapján a sértett közel három millió forintot utalt át a hirdető által megadott bankszámlára, azonban a házat azóta sem kapta meg, a cég pedig, akinek a nevében a hirdetést feladták, elérhetetlenné vált.

 Szörnyű kínok között hagyta meghalni édesanyját a Heves megyei férfi és annak családja
 Rablás és pofonok az állomáson: letartóztatta a bíróság a másodrendű vádlottat
 Autóbusszal ütközött össze egy személyautó a Karácsond és Gyöngyös között
Késsel próbálta oldalba szúrni testvérére a balatoni férfi, most bíróság előtt kell felelnie
35 éves férfi holttestét találták meg a Hatvanban felrobbant házban + videó

 Teljesen kikészült a kutya, akit rettenetes körülmények között tartottak Egerben + videó

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések