Igényeljen Napi Újság tagsági kártyát és tegyen szert velünk egy kis mellékes jövedelemre. Töltse ki a kártya igénylólapot ide kattintva.

Omlós csirkemáj hagymával sütve: így nem keményedik meg


A hagymával sült csirkemáj szaftos és és nagyon laktató fogás.


Változatosságot csempészhetsz a konyhádba, ha hagymával együtt sütött csirkemájat teszel az asztalra. A máj egészséges, tele van vassal és ásványi anyagokkal, emellett pedig nem is drága. Tálald tört krumplival és házi vegyes savanyúsággal!

Hozzávalók 4 személyre

👉 50 dkg csirkemáj
👉 2 nagy vöröshagyma
👉 2 evőkanál zsír
👉 1 teáskanál édes paprikakrém
👉 bors

Elkészítés:

A hagymát cikkezd fel, és olvasztott zsíron párold üvegesre. Közben a májat szeleteld fel, dobd a már puha hagymára, szórd meg borssal, és lefedve kezdd el párolni. Tíz perc múlva vedd le róla a fedőt, add hozzá a paprikakrémet, és süsd teljesen készre. Só szinte biztos, hogy nem fog kelleni hozzá, mert a paprikakrém is sós. Ha mégis, csak a tányéron sózd meg, különben megkeményedik.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések