A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hujber Feri harmadszorra is édesapa lett


Nagyon boldog pillanatokat élhet át Hujber Feri, a neves magyar színész, aki harmadszorra is édesapa lett.


Egy ideje már tudhattuk, hogy Feri kedvese gyereket vár az Egyesült Királyságban kialakított otthonukban. A színész nagyon izgatott volt a hír miatt, és alig várta a pillanatot, hogy megszülessen a baba.

A Bors tudta meg a sztártól, hogy megszületett a kisfiú, aki egy nagyon boldog család gyermekeként láthatta meg a napvilágot. Feri Angliában kezdett új életet, független attól, hogy Magyarországon ünnepelt sztárként tekintettek rá és az egyik legjobban keresett színész volt.

Azóta csak nagyon keveset lehetett tudni a magánéletéről, de a Konyhafőnök VIP felkérésének nem tudott nemet mondani. Az RTL Klub műsorának egyik legizgalmasabb karaktere volt, aki akár a döntőig is eljuthatott volna, ha mentálisan jobban kezeli a nyomást.

Feri elvette a kint élő magyar kedvesét, és most már a közös gyereküket nevelhetik. Az egykori sztárszínész úgy érzi, hogy több információt egyelőre nem szeretne megosztani az emberekkel, így továbbra is féltve őrzi a magánéletét.

A Bors úgy tudja, hogy Hujber és a volt felesége, Cynthia remek kapcsolatot ápolnak egymással, kölcsönösen örülnek egymás boldogságának. A színész emellett folyamatos kapcsolatban áll a két közös gyermekükkel, és rendszeresen utazik hozzájuk Magyarországra.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések