A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schiffer: Magyarország kezdeményezzen jogállamisági eljárást Belgiummal szemben!


Az LMP-s politikus végre valami normálisat is írt a Facebook oldalán. Szerinte a Szájer-ügyben most hazánknak kellene fellépnie.


    Azt nyilatkozza a brüsszeli partiszervező a rendőrségi rajtaütésről: “Tulajdonképpen az én partimat felhasználva támadták a homoszexuális közösséget. Az LMBT emberekre támadtak ezzel, itt Brüsszelben”. A sztori most úgy lenne kerek, ha ezek után Magyarország kezdeményezne jogállamisági eljárást Belgiummal szemben.


– írta Schiffer András a Facebookon:

Azt nyilatkozza a brüsszeli partiszervező a rendőrségi rajtaütésről: "Tulajdonképpen az én partimat felhasználva...

Közzétette: Schiffer András – 2020. december 3., csütörtök


Angéla, az egyik kommentelő ezt írja: „Ha az ember elolvasgatja a szervező nyilatkozatait, tapasztalhatja, hogy érdekes fejlődésen mennek keresztül, egyre több dolog »jut eszébe«, vagy valakik »eszébe juttatják«. Szóval abszolút hiteltelen. Az biztos, hogy nem az LMBTQ-közösség volt a rendőrség célkeresztjében, ilyen partik, gondolom, napi rendszerességgel előfordulnak Brüsszel melegnegyedében. De persze Schiffer ironikus posztja nem erre irányult.”

Akkor mire? Csak nem a kettős mércére?

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések