A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tiszta Jennifer Lopez! Tolvai Reni mellvillantós ruhákba bújt


Tolvai Reni ezúttal is bebizonyította, hogy kifogyhatatlan a tárháza szexi ruhákból.


A külföldi előadóktól már megszokhattuk az utóbbi években, hogy egyre merészebb külsővel jelennek meg videóklipjeikben és fellépéseiken. Az sem ritka, hogy szinte ruha nélkül állnak ki a nyilvánosság elé. Bár magyar viszonylatban énekesnőinkre nem jellemző a túlságosan polgárpukkasztó megjelenés, hazánkban is egyre bevállalósabbak az öltözködésben.

Tolvai Reni kétségkívül a szexi vonalat hozza, a koncertjein és a dalaihoz forgatott kisfilmekben mindig megvillantja dögös oldalát. Láthattuk már lenge ruhákban, istennőként pózolni 2019 őszén a Nem Nem című klipben, és azt is megmutatta, hogy fest Jessica Rabit bőrébe bújva a 2020 szeptemberében megjelent Angyalban.

Ezúttal sem mutatott kevesebbet magából, olyan kreációkba bújt, amelyek nem sokat hagytak a képzeletre. A bevállalós szetteket Kiss Márk stylist álmodta meg, a rajongók pedig elájultak attól, milyen jól mutatnak kedvencükön.



A legtöbb lájkot a zöld, testhezálló darab kapta, amelynek fazonja erősen emlékeztette őket arra az ikonikus Versace darabra, amelyet Jennifer Lopez viselt a 2000-es Grammy-gálán.

Ebben a csillogós, lila, mellvillantós szerelésben is lefotózták, ami szintén tarolt követői körében. Ugyan a színben passzoló napszemüvegben semmit sem látott, de az, valamint a szegecses nyaklánc tette igazán ütőssé a kompozíciót.



Homokóra alakját remekül kihangsúlyozta ez a fekete, földig érő szoknya. Erre is sok bókot kapott, többen megjegyezték, hogy milyen jó formában van, mások pedig a bombasztikus jelzővel illették.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések