A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fekete hajú szépség Matthew Perry 29 éves menyasszonya: a Jóbarátok sztárja odáig van érte


Fotókon mutatjuk Matthew Perry menyasszonyát.


A Jóbarátok hat főszereplője közül talán Matthew Perry magánélete alakult a legnehezebben, a '90-es években meg kellett küzdenie a démonjaival, egy síbaleset után rászokott a fájdalomcsillapítókra, drog- és alkoholfüggőség alakult ki nála, többször is járt elvonón emiatt, végül 2001-ben vált teljesen józanná.

Lizzy Caplan színésznővel 2006 és 2012 között voltak együtt, de végül szakítottak egymással. Azért került erre sor, mert a színész nem volt kész a házasságra. Úgy tűnik, az életében minden a helyére került, két éve él boldog párkapcsolatban.


A gyönyörű, 29 esztendős Molly Hurwitz 2018-ban csavarta el a sztár fejét, azóta is együtt vannak, igaz, tavasszal még a szakításukról írtak a pletykalapok, de úgy tűnik, azokat a híreket alaptalan információk alapján írták meg. Az 51 éves Matthew Perry a People magazinnak jelentette be, hogy eljegyezte gyönyörű kedvesét.

- Úgy döntöttem, hogy eljegyzem a párom. Szerencsére úgy alakult, hogy a bolygó leggyönyörűbb nője mellett kötöttem ki - nyilatkozta szűkszavúan.


Bár a jegyesek nem osztottak meg a közösségi oldalaikon szerelmes fotókat magukról, ám Molly egyszer szerepelt egy ismerőse videójában, amit a YouTube-ra is feltöltöttek. Nos, tényleg nagyon csinos nő, ráadásul igézően szép, kék szemei vannak, így már értjük, hogy annak idején miért is keltette fel Perry érdeklődését.

A fekete hajú szépség New Yorkból származik, de már jó ideje Los Angelesben él. A The Sunnak egy közeli forrás elárulta a lányról, hogy ugyanolyan jó humora van, mint a Jóbarátok sztárjának. Köztudott, hogy Matthew Perry, amikor még a sorozatban szerepelt, több poént is maga írt. A lány egy könyvkiadónál dolgozik menedzser beosztásban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések