A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghan hercegné a nyáron elvetélt: először vallott a második babája elvesztéséről


Meghan hercegné a nyáron állapotos volt, de sajnos elvetélt.


Meghan hercegné és Harry herceg mindig is vágytak arra, hogy kisfiuknak, Archie-nak legyen egy kis testvére.

Idén nagy volt az öröm, hiszen Meghan teherbe esett, ám sajnos egy júliusi reggelen megtörtént a baj, és elveszítette a picit, erről a New York Timesnak írt cikkében vallott először.

Az elmúlt időszak borzasztóan nehéz volt a hercegi pár számára, pedig eleinte minden idillinek tűnt a számukra. Épphogy új életet kezdtek az Egyesült Államokban idén tavasszal, miután visszaléptek a királyi család magas rangú tagjaiként, vettek maguknak egy gyönyörű házat Montecitóban, sőt, érte őket egy másik nagy öröm is, Meghan ismét áldott állapotba került, azonban nem tarthatott sokáig az örömük.

- Miután bepelenkáztam a kisfiam, éles görcsöt éreztem. A földre zuhantam, Archie a karjaimban volt, erre egy altatódalt dúdoltam, hogy mindketten megnyugodjunk, a vidám dallamok ellenére mégis úgy éreztem, valami nincs rendben. Tudtam, ahogy ott az elsőszülött gyermeket szorongattam, elveszítettem a másodikat - vallotta be.

Ezután kórházba szállították.

- Órákkal később a kórházi ágyban feküdtem, közben szorongattam a férjem kezét. Éreztem a tenyere izzadságát, majd megcsókoltam az ujjait, mind a ketten elsírtuk magunkat. Miközben néztem a rideg, hófehér falakat, elgondolkodtam, próbáltam elképzelni, hogyan tudjuk mindezt feldolgozni.

Sussex hercegnéjéről az elmúlt hónapokban többször is rebesgették a pletykalapok, hogy a szíve alatt második gyermekét várja, de mindezt a hercegi pár sosem erősítette meg.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések