A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gergely Róbert 63 évesen ételkihordónak állt - Ezért nézett új munka után


Gergely Róbert lángoskihordónak állt egy törökbálinti üzletben.


Gergely Róbert január végén ünnepli a 63. születésnapját, de ezt csak kevesen mondanák meg róla. A színész, énekes megjelenése talán azért is olyan fiatalos, mert nem szereti a tétlenséget.

Hatvan fölött is nagyon aktív, és amíg a világjárvány miatt nincsenek fellépései és előadásai, a színházak bezárása miatt a Gergely Theáter igazgatójaként sincs sok dolga, úgy döntött, más munka után néz.

A Ripostnak azt nyilatkozta, nehezére esett a semmittevés, és az egyéves kényszerpihenő miatt egy kis bevétel sem jön rosszul, ezért amikor egy törökbálinti lángosozó futárt keresett, jelentkezett az állásra.

- Lángost fogok kiszállítani, már csütörtökön kezdek. Törökbálinton most nyílt egy lángosozó, ahová futárt kerestek. Mondtam a hölgynek, hogy nem kell tovább keresniük, itt áll előttük a megfelelő ember, hiszen ráérek, boldogan elvállalom a feladatot. Először nem akarták elhinni, sőt úgy érezték, ez megalázó lenne számomra, pedig egyáltalán nem. A környék legjobb kiszállítója leszek - mondta a napilapnak.

A lángosozó tulajdonosa nagyon meglepődött, amikor a színész besétált az álláshirdetésre, de látta rajta, hogy komolya gondolja a döntését, és az sem zavarta, hogy frissen nyitott üzletként nem tudnak neki magas fizetést adni.

Gergely Róbert azt mondta, ő is szereti a lángost, és örülni fog, ha nemcsak az étellel, hanem azzal is meglepetést okoz a megrendelőknek, hogy ő szállítja ki.

- A sajtos-tejfölös lángoshoz mindenkinek jó emléke kötődik, jókedvre derül tőle az ember, ráadásul egyfajta hungarikumról van szó. Én is imádom a lángost, és boldogan szállítom majd ki a vevőknek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések