A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarol Istenes Bence és Csobot Adél első közös dala - Pár nap alatt milliók nézték meg


Istenes Bence és Csobot Adél németül énekeltek a YouTube-on.


Istenes Bence és Csobot Adél 2012-ben az X-Faktor harmadik szériájában ismerte meg egymást. Egy ideig titkolták kapcsolatukat, majd az évek során a hazai sztárvilág egyik legnépszerűbb párjává váltak.

A kétgyermekes szülők sok műsorban megmutatták, mennyire összepasszolnak. 2019-ben sokak szimpátiáját elnyerték a Nyerő Párosban, ahol a legnehezebb akadályokat is vállvetve vészelték át, hogy végül a mezőny élén végezzenek. A 2020-as Álarcos énekesben is imádják őket a nézők, bár itt inkább csipkelődésükkel csalnak mosolyt az arcokra.

A 2016-os év fordulópont volt az életükben, ekkor döntötték el, hogy Németországba költöznek, mivel a műsorvezetőt munkája ide szólította: ő lett a Sky1 csatornán futó német X-Faktor házigazdája. Ezzel körülbelül egy időben döntöttek úgy, hogy nagyobb bepillantást engednek az életükbe, a YouTube-on mutatták meg, hogy telnek a hétköznapjaik.



A csatorna elképesztően sikeresnek bizonyul, immár több mint 200 ezer feliratkozót számlál. A platformon nem csak vlogokat láthatnak tőlük a rajongók, olyan oldalukat is megvillantják, amelyet eddig nem ismerhettünk, például azt, hogy Istenes Bence milyen jó énekes.



2020 tavaszán mutatta meg először, hogy nem csak párjának van érzéke a zenéhez, ezután sorra rukkolt elő éneklős kisfilmekkel. Az egyik legnépszerűbb ezek közül az a videó lett, melyben Csobot Adéllal fakadt dalra. Kedvenc német slágerüket, a "Sowieso"-t énekelték fel, a  felvétel pedig végigsöpört a neten, hat nap alatt közel másfél millióan kattintottak rá.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések