A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Diana hercegnő meglepő vallomása: a halála előtt Károllyal ilyen volt a viszonyuk


Diana hercegnő élete utolsó hónapjaiban jó viszonyt ápolt Károllyal.


Diana hercegnő és Károly herceg 1977-ben ismerkedtek meg egymással, 1981-ben álltak végül oltár elé. Házasságuk nem volt felhőtlen, a legnagyobb gondot az okozta, hogy Wales hercege lelke legmélyén Kamilla Parker Bowlest szerette, akibe még 1970-ben szeretett bele, csak a királyi család nem támogatta kettejük kapcsolatát.

A trónörökös a '80-as években Kamillával folytatott viszonyt, erről Diana is tudott, ennek ténye megkeserítette a házasságukat, nem csoda, hogy végül 1992-ben bejelentették, hogy külön utakon folytatják az életüket, hivatalosan 1996-ban váltak el.

Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én veszítette életét Párizsban, az egész világot megrázta ez a tragikus hír. Fiatal volt még, csupán 36 esztendős. Életének utolsó hónapjaiban megbékélt azzal a tudattal, hogy Károly mindig is Kamillát szerette, erről Tina Brown nyilatkozott a Telegraph lapnak. A nő a királyi család hivatalos életrajzírója, 2007-ben Diana Chronicles néven jelent meg az egyik kiadványa.

- Diana életének végén remek kapcsolatot ápolt Károllyal, már rég voltak előtte ennyire jóban. Károlynak lett egy szokása, hogy beugrott hozzá a Kensington-palotába egy teára azért is, hogy megosszák egymással a bánatukat. Előfordult, hogy együtt nevetgéltek - magyarázta.

Nem volt puskaporos a levegő köztük, teljesen nyugodttá alakult át a viszonyuk, a fiaik is akkor már nagyobbak voltak. A jótékonysági tevékenységeikről is sokat meséltek egymásnak.

- Elfogadta Kamillát. Az egy dolog, amit megtett végül, az az volt, hogy valóban megértette, Kamilla volt Károly igaz szerelme, ez ellen pedig semmit nem tehetett.

Vilmos és Harry édesanyja megbékélt azzal, hogy Wales hercegének más nőért dobog a szíve, bár a '90-es években több férfival randizott, ilyen volt Hasnat Khan vagy Dodi Fayed, ennek ellenére bármikor visszatért volna Károlyhoz.

- Egy közös ebédkor Diana azt mondta nekem, hogy azonnal visszatérne Károlyhoz, ha ő is úgy akarná - tette hozzá az önéletrajzíró.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések