A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Többször is visszajárt lopni egy jászjákóhalmi asszony


Egy jászjákóhalmi nő 2020. október 15-én 17 óra körül bement az egyik helyi üzletbe, ott szeszes italt, édességet, tisztálkodási szereket tett a táskájába, majd fizetés nélkül elhagyta a pénztárt – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.


A bolt egyik alkalmazottja észlelte a biztonsági kamerán keresztül az esetet és az asszonyt visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A járőröknek a boltvezető elmondta, hogy a kamerafelvételeket pár napra visszamenőleg megnézték, és azon látható, hogy a nő 2020. október 12. és 15. között több alkalommal tulajdonított el különböző termékeket az üzletből.

A rendőrök elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A nő elmondta, hogy a korábban ellopott áru egy részét eladta, a többit a család elfogyasztotta.

A Jászberényi Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, ami bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések