A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A mátészalkai rendőrkapitányság körözte mert nem fizette meg a pénzbírságot


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. október 16-án elfogták L. G. 41 éves soproni lakost, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság tartási kötelezettség elmulasztása bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. október 16-án Nyíregyházán elfogtak egy 24 éves gyürei lakost, aki ellen a Vásárosnaményi Járásbíróság kifosztás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai 2020. október 16-án Urán elfogtak egy 19 éves tyukodi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2020. október 16-án Tiszavasváriban elfogtak egy 33 éves helyi lakost. A nő ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések