A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Válogatás nélkül ütlegelte az embereket egy szerencsi férfi


A Szerencsi Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 éves férfi ellen garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt.


A vád szerint a vádlott 2019. december elején, a hajnali órákban Szerencsen, egy szórakozóhelyen tartózkodott, ahol szóváltásba került egy férfival, ezért két alkalommal arcon fejelte, továbbá tarkón és ököllel arcon ütötte.

A verekedést követően távozni készült, azonban a vendéglátó egységben sokan voltak. Úgy gondolta, hogy az emberek az útjában állnak, ezért kifelé menet tarkón ütött egy nőt, valamint arcon fejelt egy férfit.

A legelőször bántalmazott sértettnek 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérülései keletkeztek, magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben, míg az utóbb áldozatává vált nő és férfi nem sérültek meg, nem terjesztettek elő magánindítványt.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott egyidejű pártfogó felügyelet elrendelésével.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések