A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra verte autista öccsét, az anyjuk nem avatkozott bele, inkább elment


Semmit sem tett az 52 éves Rebecca Greenwood, miközben nagyobbik fia halálra verte öccsét. Most mindkettejük ellen gyilkosság miatt nyomoznak - számolt be az esetről a Bors.


Múlt csütörtökön tárcsázta a rendőrséget az édesanya az amerikai Tennessee államban, aki akkor azt mondta, hogy Sayeed nevű autista fia elesett zuhanyozás közben, és beütötte a fejét.  Majd tovább magyarázta, hogy a 14 éves fiú bátyja, David felsegítette sérült öccsét, akit közösen megtöröltek, aztán miután megbizonyosodtak róla, hogy a fiú jól van, elmentek meginni valamit a közeli kocsmába. Másnap reggelre Sayeed nem reagált.

A rendőrök és az orvosszakértők kivizsgálták az esetet, ami során kiderült, hogy a kamasz fiún felfedezhető sérüléseknek semmi köze egy eséshez. Greenwoodot ezért kikérdezték, aki aztán bevallotta, hogy végignézte, ahogy David megüti, és fejbe rúgja Sayeedot.

A nő állítása szerint megpróbálta megkérni nagyfiát, hogy álljon le, de aztán inkább otthagyta őket. David ezután szintén vallomást tett, de csak annyit mondott, hogy verekedtek, és a testvére nem sérült meg súlyosan szerinte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések