A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egynapos újszülöttet marcangolt halálra a család kutyája


Hiába tettek meg mindent érte az orvosok, a csecsemő életét már nem tudták megmenteni - írta a Bors.


Felfoghatatlan tragédia történt vasárnap este egy új-zélandi családi háznál. A mentőket pár perccel hét után riasztották Hamilton városának Enderley negyedébe egy összemarcangolt csecsemőhöz. Az újszülöttet azonnal kórházba szállították, ám az életét nem tudták megmenteni – még aznap elhunyt. A helyi lapok úgy tudják, hogy a csecsemő mindössze egynapos volt.

A babával a család rottweilere végzett. Az egyik szomszéd – aki az édesanya után elsőként ért a helyszínre – részletesen beszámolt a történtekről. Mint mondja:

alighanem egész életében emlékezni fog a megrázó pillanatokra.

El akarta kaparni a kutya a testet

A szomszédban lakó Karen elmondta, hogy amikor a helyszínre ért, az édesanya már a kertben, a füvön ült, magához szorítva kisfiát. Az újszülöttből csak néha tört fel egy-egy gyenge, fájdalmas hang, amíg a mentők kiérkezésére vártak.

Az egész olyan szörnyű. Bármikor, amikor lehunyom a szemem, őt látom

– árulta el az asszony, majd hozzátette, hogy sejtése szerint a kutya megpróbálhatta elásni a babát, akit tetőtől talpig földdarabok borítottak.  

A gyilkos rottweiler egyébként nem sokkal korábban érkezett a családhoz, akiknek már volt egy kutyájuk. Az eb már többször megszökött, így a tragédia napján, pár órával korábban is. Karen segített visszavinni. Ekkor találkozott először az újszülöttel, akit büszkeségtől csillogó szemmel mutatott meg neki az édesanya.

Látszott rajta, hogy a pici jelent számára mindent

– magyarázta.

Úgy tudni, az anya csak pár pillanatra hagyta magára a babát, amíg bement vécére. A rottweiler ekkor támadott rá a csecsemőre. A kutyát a történtek után befogták és elszállították. Alighanem elaltatják. Arról jelenleg még nincs hír, hogy a szülők felelősségre lesznek-e vonva.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések