A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bangóné szerint Kövér László az, aki folyamatosan megsérti a Ház méltóságát


Az ellenzéki frakciók nem zárkóznak el az elől, hogy összedobják Jakab Péter büntetését – derült ki az ATV Start című műsorából.


Bangóné Borbély Ildikó és Rig Lajos volt az ATV Start című műsorának vendége. A műsorban a többi között szó esett a civil szervezetekről, Jakab Péter gigabírságáról és a házikaranténokról is. A jobbikos Rig Lajos a 4,4 milliós büntetésről –, amit Kövér László szabott ki Jakab Péterre a krumplis akciója miatt – úgy vélekedett, hogy a Fidesz „erőből, dühből és bosszúból” oszt ki ilyen büntetéseket. Szerinte az ellenzék akkor is bírságra számíthat az Országgyűlésben, ha nem az elvárható módon fogalmaz, hanem „köznyelvre lefordítva úgy, hogy megértsék az emberek is a mondandó lényegét”.

Bangóné szerint Kövér László az, aki a Ház méltóságát folyamatosan minden héten megsérti. „Ha valaki trágár szavakat használ a képviselőkre a magyar Országgyűlésben, akkor az ő” – fogalmazott. A műsorból kiderült az is, hogy az ellenzéki frakciók nem zárkóznak el az elől, hogy „összedobják” Jakab Péter büntetését.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések