A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erdoğan szerepel a Charlie Hebdo szerdai címlapján


A karikatúrát elítélte Ibrahim Kalin, a török államfő szóvivője, aki szerint a szatirikus lap nem viseltetik tisztelettel a hit és a szent értékek irányába.


Elmérgesedett a viszony a török államfő és Franciaország között, az ügy hátterében a Charlie Hebdo Mohamed-karikatúrái és az ezek miatt lefejezett tanár esete áll. A francia szatirikus lap megint lépett egy merészet, számol be az Azonnali.

Recep Tayyip Erdoğan török elnök fog szerepelni a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap következő számának címlapján – jelentette be a hírt közösségi oldalán a lap szerkesztősége. A Charlie Hebdo közzé is tett egy karikatúrát a Twitteren, amin az látszik, hogy a török államfő köldök fölé csúsztatott fehér trikóban és fecskében üldögél egy fotelben, egyik kezében egy megbontott sört tart, a másikkal pedig egy hagyományos muszlim női viseletben lévő nő szoknyáját emeli fel. A szerkesztők a karikatúra fölé azt írták: Erdoğan a magánéletben nagyon szórakoztató. A francia szatirikus hetilap következő száma szerdán kerül az újságárusokhoz.

A karikatúrát elítélte Ibrahim Kalin, a török államfő szóvivője, aki szerint a szatirikus lap nem viseltetik tisztelettel a hit és a szent értékek irányába, csupán az immoralitást és a vulgaritást támogatja.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések