A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kölykeivel együtt lopta el a kutyát egy férfi Karcagon


A karcagi nyomozók visszaadták a tulajdonosnak a lakatlan házban megtalált ebeket.

A megyei rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy ismeretlen személyek bementek 2020. szeptember 25-én 21 óra és 21 óra 20 perc között egy kerítés nélküli karcagi ingatlan udvarára és a melléképületből elvittek egy francia buldogot az 5 kölykével. A sértett észlelte, hogy valaki mászkál a portáján, ezért kiment a házból és látta, hogy egy személy szalad a földúton a hóna alatt egy csomaggal, majd beül egy gépkocsiba.

Azonnal autóba ült a sértett is és a gépjármű után hajtott, aminek egy idő után nyomát vesztette, azonban a rendszámát megjegyezte. Mikor visszatért otthonába akkor látta, hogy a melléképület ajtaja nyitva van és hiányzik a hat kutyája, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök rövid időn belül azonosították a két feltételezett elkövetőt, akiket elfogtak és előállítottak a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrök az ebeket egy tiszaföldvári lakatlan házban megtalálták és a tulajdonosnak visszaadták.

A Karcagi Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a két férfi ellen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések