A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megmentője fogadta örökbe a kútba esett kiscicát Püspökladányban


Létrával segítettek neki a helyi tűzoltók, a macska önerőből mászott fel rajta. Aztán új gazdit talált a gödör peremén. Ügyeleti hírek vasárnapról.

Lehasadt egy tizenöt méter magas fa ága tegnap délelőtt Hajdúhadházon, a Kossuth utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, kéziszerszámok segítségével távolították el a gyalogosforgalmat veszélyeztető növényt – tudatta közleményben a megyei katasztrófavédelem.

Egy ásott kútba zuhant egy kiscica vasárnap délelőtt Püspökladányban, a Balaton utcában. A helyi hivatásos tűzoltók dugólétrát helyeztek a kút mélyére, amelyen keresztül a cica önállóan kimászott a szabadba. A macskának az ijedtségen kívül más baja nem lett. A gazdátlan állatot a helyszínen beavatkozó egyik püspökladányi hivatásos tűzoltó fogadta örökbe.

A gazdára talált cicáról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beszámolt Facebook-oldalán:

Teljes terjedelmében égett egy közel tíz négyzetméteres faépület tegnap kora délután Debrecenben, a Balogh Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Debrecenben, a Tímár utcában. A járműveket a debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították.


Tucatnyi előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, közülük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések