A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vadítóan pucér fotón mutatta meg óriási kebleit Kelemen Anna

Nem fogta vissza magát Kelemen Anna, minden ruhájától megszabadult: a szőkeség újabb csábító fotón mutatta meg bomba testét, feszes és ágaskodó kebleit sem kényszerítve melltartó fogságába.

Újabb pucér fotóval kényeztette követőit Kelemen Anna. A rajongók az Instagramon már megszokhatták, hogy rövid időközönként megcsodálhatják a szőkeség anyaszült meztelen, karcsú testét, de a kommentszekcióban a férfikövetőktől eredő dicséretáradat sosem marad el. A karcsú, ám formás idomokkal megáldott Annácska ezúttal is bebizonyította, mennyire bevállalós: fürdőszobája csempéjének dőlve, csábítóan pózolt a kamerának, arról pedig most is gondoskodott, hogy a fantáziát igencsak megmozgató fotó az Instagramon maradhasson, intim testrészeit ugyanis cselesen kitakarta.

„Ma ismét botrányosan közönséges leszek, mert megtehetem és mert jól áll!” – írta tegnap esti pikáns posztjában a szőkeség, aki a fotó tanúsága szerint az utóbbi időben jó pár kilótól megszabadult.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések