A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Édesanyát és gyermekét sikerült kimenteni az összedőlt karanténszálloda alól

Megmentettek egy anyukát és a kisfiát az összeomlott karanténszálloda romjai alól.

Összeomlott egy karanténnak használt, többemeletes szálloda a délkelet-kínai Fucsien tartományban. A sérültek és túlélők felkutatása jelenleg is tart.

A mintegy 8,7 millió lakosú Csüancsou városában található épület helyi idő szerint szombat este omlott össze. A törmelékek alá szorult 71 emberből a tűzoltók 12-t még mindig nem találtak meg, kedd reggelre pedig a halálos áldozatok száma 18-ra emelkedett – írja az Infostart, az MTI híre alapján.

A legfrissebb információk szerint a mentésen dolgozók hétfőn éjjel sikeresen meghatározták egy édesanya és tíz éves kisfia helyzetét, majd három órányi megfeszített munka után sikeresen kiszabadították őket a romok alól. Mindezt úgy, hogy már 52 óra eltelt a karanténszálloda összeomlása óta.

Még jelenleg sem sikerült a szakembereknek megállapítani a baleset kiváltó okát, azt feltételezik, hogy a szálloda földszintjén lévő két szupermarket felújítása közben történhetett valami, ami miatt az épület romba dőlt. Úgy tudni, a hotel tulajdonosát azóta őrizetbe vették.

További hírek:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések